Last minute Jardin Tropical

Tui last minute Jardin Tropical Spanje

VOIR PLUS SUR TUI.BE ➜

PRIX & RESERVATION ➜

Partez en vacances au meilleur prix. Découvrez tous les voyages last minute en Spanje proposés par Tui (Jetair) sur Vacancespromo.be.

A la recherche de bons plans vacances ? Alors  consultez les voyages dernière minute proposées sur Vacancespromo.be.

Vous y trouverez le plus grand choix d’hôtels, clubs, appartements et maisons de vacances pour vos prochaines vacances.

Jardin Tropical

Jardin Tropical is al jaren een van de toppers van Tenerife. Deze oase belooft heerlijke momenten, een ontspannen sfeer, welzijn en service. Met maar liefst 5 restaurants word je hier ook op culinair gebied verwend. ‘s Avonds kan je kiezen voor een gevarieerd diner in de ‘Laguna Food Market’, een Italiaanse pasta in restaurant ‘Ugo & Vandino’, een lekkere steak in het steakhouse… Op zoek naar een persoonlijke service van de hoogste kwaliteit? Boek dan een van de 90 exclusieve ‘Club’ kamers en geniet van de speciale Premium Service! Ook beachclub ‘Las Rocas’ ademt een luxe sfeer. Vanop het 6.000 m2 grote solarium (verdeeld over 5 terrassen) geniet je van een schitterend zicht op de Atlantische Oceaan en het eiland La Gomera en van een heerlijke rust op zeer comfortabele zonnebedjes. Het zwembad, uit de rotswanden gekerfd, wordt omgeven door groen en wordt dagelijks gevuld met nieuw zeewater. Een zeer ‘frisse’ ervaring!

Trouvez les bonnes affaires sur Vacancespromo.be

Avec Vacancespromo.be vous trouverez encore plus vite vos vacances de rêves. Vous y trouverez toutes les destinations proposées par les meilleurs touroperateurs de Belgique.

Destination

Region

Lieu

Formule

Transport

Etoiles

Aéroport de départ